i-Lab S1P SRC ESD cipő B1206

Láb védelmeVédőlábbelikCipők


Orrvédelem a nagyobb kopásállóság érdekében ;Air Tech + TPU-Skin csillapító hatású fáradtsággátló talp ;Antisztatikus lábbeli ;Ütéscsillapítás a saroknál ;Talpátszúrás elleni védelem ;200 Joule-nak ellenálló kapli ;Szénhidrogének ellenálló ;fémmentes ;ESD ;Férfi kapli széles ;női kapli széles ;Méretre készült ortopédiai talpbetét, amely megfelel az európai normáknak DGUV112-191.
Cikkszám:
B1206
Gyártó:
Base
Kategória:
Ár: 35 493 Ft
Nt. 27 947 Ft + ÁFA (7 546 Ft) = Br. 35 493 Ft
Betöltés
Kattints a kívánt szín és méret mezőjébe majd írd be a kívánt mennyiséget!
A táblázatban bruttó egységárak láthatóak.
A színek tájékoztató jellegűek, megjelenésük az általad használt kijelzőtől függ!

A miskolci szaküzletünkben lévő árak eltérhetnek a webshopban találhatóaktól! Amennyiben itt adod le a rendelésed, akkor ezek az árak érvényesek! A képek illusztrációs célt szolgálnak, a tömeges feldolgozás miatt a termék valós megjelenése kis mértékben - de a termék alapvető funkcióját nem érintő módon - eltérhet! A gyártók a termékek tulajdonságait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Mindent megteszünk, hogy az adatok naprakészek legyenek, de változásért, nyomdai hibákért nem tudunk felelősséget vállalni!

Hibát találtál?
Kérjük, szólj nekünk ha hibát találsz, hogy javíthassuk, és így másoknak is segíthetsz! Segítségedet előre is köszönjük.

A termék bekerült a kosárba