Cégismertető


Cégünk 1998-ban alakult. Munkaruhák és kiegészítők forgalmazására épült profilunk. Legfőbb beszállítónk megszűnésével kialakult helyzetben, a munkaruha gyártását is fel kellett venni a palettánkra. A munkatársak megjelenése véleményt alakít ki a cégről, és nagyon fontos az első benyomás. Termékeinket is ennek szellemében terveztük, alakítottuk ki. Modelljeinket a fiatalosság, dinamizmus és modern fazonvilág jellemzi. Rövidnadrágtól télikabátig terjed ruhaskálánk, így évszaknak megfelelően tudjuk felöltöztetni megrendelőinket, akik száma a komolyan vett munka eredményeként dinamikusan nő, már több mint 18 ezer regisztrált partnerünk van!

Igyekszünk a lehető legtöbbet nyújtani nekik, pl.: logó hímzése,szitázása, fényvisszaverő csíkok felvarrása, megfelelő mennyiség esetén egyedi szabásminta elkészítése, szerszámok és munkavédelmi eszközök beszerzése (pólók, cipők, bakancsok, esőruházat, arcvédelmi kellékek, légzésvédelmi kiegészítők, maszkok, sisakok, kesztyűk, stb.; ezek nagy része raktárkészletről is kapható boltunkban, nagy tételben pár napos átfutással), egyedi elképzelések rugalmas megvalósítása.

Vásárlóink többnyire az alkalmazottaik megjelenésére igényes vállalkozók köréből kerülnek ki. Ők már megértették, hogy a termelékenység záloga a munkások komfortérzete is, amiben kényelmes ruháink segíthetnek. Úgy állunk vevőinkhez, ahogy szeretnénk, hogy velünk is foglalkozzanak ugyanebben a helyzetben.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindent megoldunk!
Mindent is! ;)

Legfőbb eszközünk a humor! Szomorkodásra vannak más üzletek, nálunk alap a jó hangulat.
Reméljük nemsokára Téged is elégedett vevőink sorában tudhatunk!
Szeretettel várunk! Legyen szép napod!

Napelemes rendszer telepítésének támogatása
mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
Kedvezményezett neve:REVOO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe:„Napelemes rendszer telepítése a REVOO Kft.-nél”
Projekt azonosító száma:GINOP-4.1.3-19-2019-01044
Támogatás összege:2 500 000 Ft
Támogatás mértéke:100%
Befejezési dátum:2020.12.29.
Széchenyi 2020 - Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak