Contrast környakas póló JC003

RuházatSportoláshozPólók


Raglan ujjú kialakítása megkönnyíti a mozgást;Kontrasztos színű betétek az ujjakon;anyagából készült nyakrész;AWDis’ könnyűsúlyú Neoteric TM texturált (poliészter gyorsan száradó) szövet;anyagából készült hátul szalagos nyak;kitéphető címkés;UPF 40+ UV védelem;Relaxed fit;.
Cikkszám:
JC003
Gyártó:
Just Cool
Kategória:
Ár: 253 Ft -tól
Nt. 199 Ft + ÁFA (54 Ft) = Br. 253 Ft -tól
OUTLET: A narancssárga árral megjelölt termékek ki lesznek vezetve és jellemzően csak kis darabszámban elérhetőek. A gyártásukat befejezték, a készlet kimerülésével a termék nem lesz többet megvásárolható! Ezen termékeket nem tudjuk cserélni, a megrendelt termékeket kiszámlázzuk!
Betöltés
Kattints a kívánt szín és méret mezőjébe majd írd be a kívánt mennyiséget!
A táblázatban bruttó egységárak láthatóak.
A színek tájékoztató jellegűek, megjelenésük az általad használt kijelzőtől függ!

A miskolci szaküzletünkben lévő árak eltérhetnek a webshopban találhatóaktól! Amennyiben itt adod le a rendelésed, akkor ezek az árak érvényesek! A képek illusztrációs célt szolgálnak, a tömeges feldolgozás miatt a termék valós megjelenése kis mértékben - de a termék alapvető funkcióját nem érintő módon - eltérhet! A gyártók a termékek tulajdonságait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Mindent megteszünk, hogy az adatok naprakészek legyenek, de változásért, nyomdai hibákért nem tudunk felelősséget vállalni!

Hibát találtál?
Kérjük, szólj nekünk ha hibát találsz, hogy javíthassuk, és így másoknak is segíthetsz! Segítségedet előre is köszönjük.

A termék bekerült a kosárba